Salcido haalt weer eens uit, zucht..

Het is weer zover: Carlos Salcido is buiten onze landsgrenzen en dus gaat de knop weer om. Zoals bekend roept hij dan dat hij boos is op de trainer (eerst was Stevens het haasje, nu Rutten), en dat hij absoluut weg wil. Als hij op den duur terug is in Eindhoven meldt hij dat zijn woorden verkeerd zijn uitgelegd.

N.a.v. zijn blunder tegen AZ kreeg hij kritiek van de trainer. Dat kon hij niet verkroppen: “Hij heeft slechte dingen over mij gezegd en toont geen respect. Voor mij bestaat Fred Rutten niet,” aldus Salcido. Dat Rutten (terecht) erg positief was over zijn WK deed hem niets: “Ik zit niet te wachten op complimenten van Rutten.” Bijzondere speler blijft het ook. Duidelijk niet geschikt voor de Nederlandse mentaliteit. Hopelijk vind hij tegen een mooi bedrag snel een club waar ze trainers hebben die alleen maar heel lieve dingen over hem zeggen.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Salcido haalt weer eens uit, zucht..

 1. Maximus

  Wat ondankbaar mannetje. Wanneer het hem even niet zint meteen de kont in de krib gooien, hij heeft het met zijn nonchalante spel toch echt over zichzelf afgeroepen. Het feit dat hij hard heeft moeten werken om op dit niveau terecht te komen doet daar niets aan af.

    /   Reply  / 
 2. PSV FanF

  zal toch lastig zijn, een coach vinden die alleen maar aardig is, zal tegenover zijn houding knap lastig zijn denk ik

    /   Reply  / 
 3. Flying-Dutchman

  Ik dacht dat het bij PSV wel goed zit, wat Rutten zei is puur emotie doordat ze gelijkspeelden?

    /   Reply  / 
 4. gerhard

  veel praatjes voor een teveel verdienende bankzitter

    /   Reply  / 
  1. Flying-Dutchman

   Helemaal mee eens. hij drukt zwaar op de begroting van PSV.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>