Salcido en ‘Maza’ blijven bij PSV

Carlos Salcido blijft bij PSV. Na aankomst in zijn vaderland Mexico verklaarde hij dit tegenover de pers. De Mexicaan, die niet tevreden was in Eindhoven, wil vechten voor zijn plek en weer alles geven voor PSV.

Kijk hier voor het volledige bericht.

Goed nieuws! De laatste tijd maakte Salcido zowel op het veld als in de pers geen sterke indruk. Maar we kennen de Mexicaan toch ook van zijn goede spel in de vorige seizoenen, toen hij een betrouwbare steunpilaar was. Ongetwijfeld gaat hij met dit nieuwe elan dat niveau weer halen.

Die andere Mexicaan, ‘Maza’ Rodriguez, maakt zich zorgen over zijn reserverol bij PSV. Maar ook hij gaat er gewoon weer tegenaan. Met deze instelling komt ie er wel.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>