Blessure Salcido gooit roet in het eten

Carlos Salcido is gisteren tijdens de training geblesseerd geraakt aan zijn lies. Hoe ernstig de kwetsuur zich laat aanzien is op dit moment nog niet duidelijk. Dit is een domper voor PSV in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord, maar ook een tegenvaller voor Salcido zelf.

Want als Salcido nog steeds van plan is in januari zijn koffers te pakken, kan deze blessure weleens een obstakel zijn voor een transfer. Maar daarover is op dit moment nog niet veel te zeggen, eerst moet de aard en ernst van de kwetsuur nog vastgesteld worden.

Vooralsnog is het dus alleen een aderlating voor de defensie van PSV voor de wedstrijd van komende zondag, en dat is al vervelend genoeg.

Kijk hier voor het volledige bericht.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>