Salcido is een klein kind

Carlos Salcido

En weer is er ‘nieuws’ over de ontevreden Mexicaan. Carlos Salcido wil weg in de winterstop. Hier en daar kun je lezen waarom. Volgens Salcido is er maar één persoon verantwoordelijk voor zijn slechte spel: Huub Stevens. Ook snapt hij niet waarom hij Nederlands moet leren.

Het is toch ongelofelijk dat een volwassen profspeler zich op deze manier uitspreekt. En helemaal dat het Salcido is die met deze uitlatingen komt. De Mexicaan, die in eigen land ontberingen gekend heeft die we ons hier nauwelijks kunnen voorstellen, gedraagt zich als een dreinend kind dat geen snoepje krijgt.

Het loopt niet zoals hij wil. Hij speelt niet op zijn favoriete plek. Hij moet in Nederland Nederlands leren. Boehoehoe.. De trainer heeft hem helemaal kapotgemaakt. Hoe durf je het te zeggen.  

Salcido heeft in één ding echter gelijk. Hij kan inderdaad maar één persoon de schuld geven van zijn slechte spel. Zichzelf namelijk. Of wil hij soms beweren dat zijn trainer de bal ongelofelijk kinderlijk voor de voeten van Sergio Aguero tikte in de uitwedstrijd tegen Atletico Madrid en zo de 1-0 veroorzaakte?

O nee, maar dat kwam natuurlijk doordat de trainer het hele seizoen al zo ongelooflijk gemeen is tegen Salcido… Doe even normaal zeg, en ga voetballen, in plaats van dit soort kinderlijke en huilerige interviews te geven.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Salcido is een klein kind

 1. Sulejmani10

  We weten allemaal dat bijna iedereen een bloedhekel aan stevens heeft…

  En als er iemand verantwoordelijk is voor dat schijtvoetbal dan s t stevens…
  Ze spelen nog verdedigender dan vorig seizoen..

    /   Reply  / 
 2. soulman

  stevens en reker maken psv kapot dit jaar mist psv alles geen kampioen. stevens moet weg alle zd amerikaanse spelers hebben al problemen met hem. psv werd al die 4 jaren kampioen zonder dat de spelers nedelands moesten leren laat hij als trainer maar spaans leren.

    /   Reply  / 
 3. SKIETTE WILLY

  hey suli lulletje beperk jij je comentaar maar tot ajax heb je meer dan genoeg aan en laat huub met rust!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>