‘Maza’ en Salcido in de war?

www.vi.nl

Vitesse-trainer Hans Westerhof verbaast zich over het spel van ‘Maza’ Rodriquez en Carlos Salcido. 

“Ik zag ze vorige week met PSV en herkende de jongens nauwelijks terug. Weinig zelfvertrouwen, maar wel hakjes, lobjes, rare effectballen. Bij Chivas speelden ze cool, geroutineerd, sober. Zeer betrouwbaar. Maza oogde bij PSV zelfs flegmatiek. Dat is hij helemaal niet, misschien een houding?”

 

Westerhof was bij Chivas Guadalajara trainer van de beide Mexicanen. Kijk hier voor een korte versie van het oorspronkelijke bericht, en hier vind je de volledige tekst.

Westerhof kan zich volgens mij beter met zijn eigen zaken bemoeien, en met name het slechte presteren van zijn club Vitesse. Dat ‘Maza’ en Salcido momenteel niet in grootse vorm steken lijkt me duidelijk. De verklaring van Westerhof, het verschil tussen het spel in Zuid-Amerika en in Europa, slaat echter nergens op. Salcido is niet voor het eerste jaar in Nederland, en heeft voorheen altijd prima gepresteerd. Misschien dat ‘Maza’ nog wat aanpassingsproblemen heeft, maar dat is niet ongebruikelijk bij een nieuwe speler, Zuid-Amerikaans, Europees of waar dan ook vandaan.

Dus Westerhof moet niet zo zitten kletsen, en gewoon lekker aan het werk gaan in Arnhem, genoeg te doen lijkt me.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Maza’ en Salcido in de war?

  1. Stefke

    Ik vind juist de reaktie van Hans Westerhof getuigen van betrokkenheid. Hij kent beide spelers en hij is in het verleden ook trainer van PSV geweest. Verder zegt hij niks verkeerds. Hans bedankt jongen! Komt goed met die twee als ze inderdaad weer sober gaan spelen. Het is geen eenheid het huidige elftal.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>