Dzsudzsák fit verklaard.

Als er niets geks meer gebeurt zal Balázs Dzsudzsák morgen gewoon aan de aftrap staan als Oranje voor de tweede keer in een paar dagen tijd zijn land zal vernederen. Ik neem daarmee dan ook aan dat hij 100% fit is, want het zou toch extreem knullig zijn als opeens blijkt dat hij hierdoor niet tegen Twente kan uitkomen. Wat dat betreft kan hij lering trekken uit het gedrag van hun Janssen, die thuisblijft en nu fit is voor zaterdag. Aan de andere kant speelde laatstgenoemde waarschijnlijk toch niet.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>