Dzsudzsák looft menselijke ‘stiefvader’ Rutten.

Zelfkennis is zeldzaam in de voetballerij. Balazs Dzsudzsák straalde in een interview uit daar wel over te beschikken: “Ik dacht rijp te zijn voor een grote club in het buitenland en dat sprak ik ook uit.” Tijdens de training daagde Fred Rutten de speler destijds uit voor een potje vrije trappen schieten. De oefenmeester leidde zijn pupil continu af en die verloor daardoor.

“De trainer maakte me duidelijk dat ik er nog helemaal niet klaar voor was. Hoe kun je jezelf redden in Spanje of Engeland, als je nog niet eens de trainer kunt verslaan? Ik heb te snel geroepen dat ik naar het buitenland wilde”, beseft de aanvaller nu. “Ik zie de trainer als mijn stiefvader. Hij weet alles van me. Een halfjaar terug sprak Rutten met mijn zaakwaarnemer en hij vertelde dat hij me kende als de palm van zijn hand. Dat hij aan de manier waarop ik liep, al kon zien hoe het in mijn hoofd zat.”

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>