Dzsudzsák verlengt tot 2015!

Fantastisch nieuws: onze beste speler, Balazs Dzsudzsák, heeft zojuist zijn contract verlengd tot 2015! Zijn contract liep tot 2013, en had een gelimiteerde transfersom van 14 miljoen euro. Gelukkig heeft nog geen topclub dat bedrag opgehoest, want ongetwijfeld zullen ze nu een stuk dieper in de buidel moeten tasten.

Balázs zelf is ook erg gelukkig: “PSV is mijn club geworden. Ik ben blij hier en heb het hier heel goed naar mijn zin en ik voel dat wij met deze groep in staat zijn om heel mooie dingen voor de club te bereiken. Ik zit ook vol in mijn ontwikkeling als voetballer en dit is voor mij de beste club om dit proces door te trekken. Er was belangstelling vanuit het buitenland, maar ik kies nu bewust voor PSV.”

En daar mag PSV heel blij mee zijn, want hoe belangrijk is deze jongen wel niet? Hij heeft in de 102 competitiewedstrijden die hij tot nu toe voor ons speelde maar liefst 38 keer gescoord, en dat terwijl zijn grootste talent toch in de perfecte voorzet ligt (zaterdag legde hij er weer eentje panklaar voor Toivonen). Ik vind hem echt een speler van de buitencategorie, en ben erg blij dat PSV daar ook zo over denkt.

Brands zei dit er over: “Balázs is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in het team van PSV en ook een van de meest productieve voetballers in de hele Eredivisie. Hij is volop in ontwikkeling en voelt zich thuis in Eindhoven. Deze contractverlenging past precies in de ambities van PSV.“

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>