Dzsudzsák tekent bij in ruil voor aanvoerdersband.

Ik dacht dat eergevoel meer iets was van voetballers in het verre Oosten of Zuid-Amerika, maar ook onze Hongaarse vriend kan er wat van. Hij stelt namelijk wel een heel goedkope eis voordat hij bijtekent: hij wil graag over een paar jaar de aanvoerdersband. Als hij dat zo belangrijk vindt dan lijkt me dat geen probleem, hij heeft het sportief gezien verdiend. Maar dan zal hij wel wat beter Nederlands moeten leren. Overigens is vanavond Ola Toivonen aanvoerder door het ontbreken van Engelaar.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dzsudzsák tekent bij in ruil voor aanvoerdersband.

  1. Paul Postuma

    Mag hij wel wat minder opvliegerig worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>