Brands verwacht dat Dzsudzsák wil verlengen.

Als er één speler bij PSV potentie heeft om onze schuldenlast in één klap weg te werken dan is het wel Balázs Dzsudzsák. Echte linksbuitens zoals hij, met dodelijk hard schot, geweldige assist en een actie zijn zeer zeldzaam. Dat blijkt ook wel uit het feit dat hij verreweg de belangrijkste speler van ons cluppie is.

Dat heeft PSV gelukkig ook ingezien en nu gaan ze er alles aan doen om zijn contract (nu tot 2013) te verlengen. En dan ook niet met een lullig afkoopsommetje van 12 miljoen euro uiteraard, maar gewoon ongelimiteerd. Maar wil Dzsudzsák wel? Hij heeft meerdere malen aangegeven PSV als springplank te zien en te verwachten dat hij een hoger niveau aankan. Brands is positief: ‘We hebben hem voor Kerst laten weten wat we in gedachten hebben, Balázs en zijn zaakwaarnemer zullen daar na de winterstop op reageren. Hij staat open voor de gesprekken.’

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>