Dzsudzsák kan bijtekenen tot 2015.

PSV wil eindelijk af van al die matige contracten waardoor spelers als Balazs Dzsudzsák zomaar voor iets meer dan 10 miljoen de deur uit kunnen lopen. Daarom hebben ze hem nu een nieuwe verbintenis voorgelegd die tot 2015 stand houdt. De vraag is echter of hij het wel tekent, aangezien hij af en toe al laat doorschemeren hoger op te willen. En eerlijk is eerlijk, als hij zijn maniertjes afleert kan hij dat niveau ook best aan.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>