Jol kan dus tóch respectvol zijn over Dzsudzsák.

Vorig jaar deed Martin Jol wat uitspraken die ik hem nogal kwalijk nam. Dit resulteerde in een enorme discussie op deze site. De trainer maakte toen een paar lullige opmerkingen over Balázs Dzsudzsák, maar zijn teksten van gisteren logen er niet om. Jol vond dat hij geen buitenspelers had en dat hij daarom maar 10 miljoen moest krijgen van de directie. Nou zal ik niet op het wanbeleid van Ajax ingaan, maar de quote daarna was toch wel mooi: “Natuurlijk willen wij ook iemand als bijvoorbeeld Dzsudzsak van PSV. Maar zo’n speler kunnen we niet betalen.”

Inderdaad, want onze top-Hongaar is bij de helft van onze doelpunten betrokken (of assist of daadwerkelijk afmaker) en kan als één van de weinige in de Eredivisie een bal precies daar neerleggen waar hij wil. Daarmee is zijn rendement nog veel hoger dan bijvoorbeeld dat van Afellay. Het is een behoorlijk onderschatte speler, en daarom is het extra mooi dat uitgerekend de concurrent dat inziet.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Jol kan dus tóch respectvol zijn over Dzsudzsák.

 1. Bernard Oontjens

  Héél goed gezegd. Laten we een front vormen tégen ajakkes !!!

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Oooooeeei…. Harde taal… Klinkt erg beangstigend!!

     /   Reply  / 
 2. ewa

  ewaaaaaaaaaaaa

    /   Reply  / 
 3. wico

  eerst had ajakkes een pannenkoek, nu hebben ze een oliebol. Kunnen we daar niet iets grappigs op verzinnen om volgende week in de snelkookpan te zingen?

  telegraaf plaatst deze tekst niet, verrassend!

    /   Reply  / 
  1. Ron

   En jullie hebben Sliske…

     /   Reply  / 
   1. Jona Auteur

    Ron denkt: laten we die kaart nog maar weer een keer spelen. Misschien dat dat de feestvreugde bederft zodat ze net zo depressed worden als bij ons ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>