PSV blijft op zoek naar een nieuwe keeper.

Andreas Isaksson voldoet niet. We kunnen er lang of kort over praten, maar het is niet de keeper waar een club als PSV zich tevreden mee moet stellen. Toch was er ook deze winter geen gerucht te vinden over een nieuwe keeper. En dat verbaast me met terugwerkende kracht toch wel een beetje. Zal er nu echt niet voor een miljoen of 2 een betere keeper op deze aardbol te vinden zijn?

Maar eerlijk is eerlijk, ze zijn blijkbaar zeldzaam. Alleen Ajax heeft een topkeeper, Twente heeft in Mihaylov en Boschker wat meer degelijkheid dan wij, maar ze zijn ook niet van buitensporige kwaliteit. En als dan nu weer naar buiten komt dat PSV een 21-jarige Tsjechische keeper op proef heeft, die momenteel in de tweede divisie aldaar voor Viktoria Zizkov uitkomt, dan gaat je hart ook niet sneller kloppen. En ondertussen helpt Gomes Tottenham de Champions League in. Heeft hij niet nog een broertje?

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “PSV blijft op zoek naar een nieuwe keeper.

 1. tyrone

  wat dacht je van bram castro

    /   Reply  / 
  1. JOGGER

   he tyrone,wat dacht jj van FIDEL CASTRO

     /   Reply  / 
 2. Henk

  Lijkt me dat Psv vooral op zoek is naar een goede reserve doelman, want houd je hart maar vast als Issakson een maandje uitgeschakeld zou raken.. Die Brazilliaan op de bank kan nog gen kip vangen laat staan een bal!!

    /   Reply  / 
 3. Footymovie

  Tyton? das toch wel een goeie vind ik, kunnen ze die nie halen?? of zoek in brazilie een 2e gomes ofzo haha, maar dat zal denk ik niet lukken:(

    /   Reply  / 
 4. JOGGEN

  PSV,BEETJE MOE,SLAAP,MIEP MIEP PJIEUW

    /   Reply  / 
 5. mickpsvfan

  ik vind tyton een uitstekende keeper maar ik denk niet dat hij bij Psv op een zijspoor wil raken dus geen 2de keeper wilt zijn

  Psv had vorig seizoen Piet Velthuizen moeten halen

  ik zie die Cassio Ramos ook niet graag hoor!

    /   Reply  / 
 6. Gast

  Isaksson doet het toch niet slecht?
  Een keeper als Gomes vervang je niet zomaar.

    /   Reply  / 
 7. Huub

  Isaksson is een geweldige keeper, maar ook maar een mens. Volgens mij moeten jullie op zoek naar God. Hij stopt alles ! maar dan is de gein er ook gauw vanaf. Wees blij met wat je hebt !!

    /   Reply  / 
  1. JOGGEN

   huub niemnd hoef zich meer druk te maken in voetballand,want vanaf 2013 is vitess dus elk jaar kampioen

     /   Reply  / 
  2. 0049

   @ Huub. Dat Issaksson ook maar een mens is daarin heb je gelijk, maar dat hij net onder God komt qua keepers, nee daarvan is onze zweedse vriend ver verwijderd. Ben vroeger zelfs keeper geweest, welliswaar op 3e klas amateurniveau,maar neem van mij aan; dat schot van viergever had ik eruit geranseld. Zoals Henk Timmer bij Eredivisie-live al zei, hij had tijd en ruimte genoeg om nog een stap+zweefduik te maken en dan had ie em gehad. Maar kijk de beelden er nog maar eens op na. Hij valt gewoon als een blok om en grabbelt maar wat en komt zo hoog vd grond dat je het Eindhovens dagblad er nog niet onderdoor kon schuiven. En dan die hoge voorzetten, man, van zo’n vent met bijna 2 meter lengte mag je toch verwachten dat hij heer en meester is in ZIJN strafschopgebied? Hij komt als een schooljuffrouw met handtasje als een beginneling uit zijn hok. Mijn keepershart huilt als ik hem zie schutteren. Jammer dat ik 20 jaar te vroeg ben geboren…..

     /   Reply  / 
 8. lolliepop

  of je verkoopt issaksson en zet cassio ramos er in

    /   Reply  / 
  1. 0049

   Calimeros ;-)
   Zelfs Gentenaar is nog beter dan Marietje Isakkssonn

     /   Reply  / 
 9. pietje-puk+psv-fan+gomes-fan+2011

  fred nu ga je nadenken he wat nu ?
  cassio ramos in het doel zetten nee dat gaat ook niet lukken
  ik zal nu even wachten dat doelman gomes bij de spurs klaar is en dan hem halen dat is de doelman die je moet hebben bij psv nu ????

    /   Reply  / 
 10. Hammer

  Ze moeten in Amerika kijken voor een goeie keeper, daar is bijna elke sport met de hand.
  gehaaid dat daar een goeie tussen zit. Helaas is de scouting voor keepers bij PSV niet op zo een hoog niveau.Gomes was een gelukje omdat iemand met invloed op een lijstje had ingevuld “3 keepers optie voor PSV Gomes Gomes en Gomes” Ook is er namelijk nooit een keeper door gebroken vanuit de jeugd. Jan van Beveren was een heel goeie zet des tijds.

    /   Reply  / 
  1. richard m

   eens met je reactie, helaas is er bijna nooit keeper doorgebroken bij ons psv! lodewijks half toendertijd,maar was veelal 2e keus,en ten rouwelaar had toen nog niet de kwaliteiten voor psv en zie nu hoe lekker ie bezig is bij nac!Ik zeg hardop dat er maar weinig keepers van 20/25jr zijn die al toppers zijn in zowel nederland als buitenland!Steekelenburg uitgezonderd in ned, en vorm is leuk maar ook niet top, en velthuis is niks en word niks!vd sar is ook pas wereldtop geworden na zn 30/32ste keepers zijn pas top op einde carierre 30/35 of ouder!

     /   Reply  / 
 11. mickpsvfan

  cillesen?

    /   Reply  / 
 12. connie

  ik vindt die Isaksson maar niks

  psv kan beter tython kopen of Gomes terug halen

  al zie ik liever Gomes terug in het goal van psv :)

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Ik ging toch is een keer informeren naar Hans van Breukelen.

     /   Reply  / 
 13. ???

  Ja, wie niet, maar dat is niet te betalen…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>