Amrabat zorgt in ieder geval voor verbale actie.

De meeste spanning vanavond kwam van de voet en uit de mond van Nordin Amrabat. Dat het eens zo grote talent niet blij zal zijn met zijn bijrol bij PSV kan iedereen zich voorstellen, maar hij trok nu wel heel hard van leer: ‘Mijn geduld begint een beetje op te raken. Er wordt een nieuwe speler gehaald voor mijn positie en die gaat dan voor. Maar dan gaat Lens eruit en komt Bakkal erin. Dat heeft me heel erg pijn gedaan.”

Hij vervolgt: “Het is niet fijn om 1,5 jaar op de bank te zitten. Ik denk dat ik maar met Brands en de trainer ga praten. Zo kan het niet langer. Ze willen de groep bij elkaar houden. daar heb ik respect voor. Ze willen me niet kwijt. Maar mijn situatie is een beetje uitzichtloos. Ik ben 23 en moet gaan spelen.’ Ben ik helemaal met hem eens, maar in het grote PSV zal hij die kans niet krijgen. Het beste is om hem een jaartje te verhuren, en als hij dan nog steeds net te min blijkt moeten we hem maar aan een iets mindere club verkopen.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Amrabat zorgt in ieder geval voor verbale actie.

 1. Pascal

  Tsja, ik snap Fred ook niet: als Lens niet speelt dan speelt Amrabat, dat is gewoon duidelijk. Maarja, niet in de ‘logica’ van ons aller Fred.
  Laat de knuppel maar eens in het hoenderhok gegooid worden want ook de beslissing om Engelaar telkens maar op te stellen valt bij mij en vele anderen niet goed.

    /   Reply  / 
 2. John

  Dit is niet de fout van Rutten.
  Tegen Utrecht stond Bakkal rechtsbuiten omdat hij steeds inzakt in het middenveld om daar een mannetje extra te krijgen.
  Dat heet tactiek en daar heeft deze knaap (en blind paard) duidelijk geen kijk op.

  Wanneer zelfs ik als eenvoudige supporter dit al kan zien, dan is het schrijnend dat een voetbalprof dit niet inziet.

  Bij een grote club als PSV komt er meer kijken dan snel met een bal kunnen rennen.

    /   Reply  / 
 3. Paul Postuma

  Amrabat moet eens op de trainingen gaan kijken (en misschien wat video’s van de wedstrijden dat hij wel speelde) naar het kwaliteits verschil tuseen hem en Bakkal. Dan lijkt het me niet meer dan logisch dat hij geen kans krijgt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>