PSV denkt serieus aan Aissati.

Wie kan zich niet meer de beelden herinneren van Ismaïl Aissati, rennend op een stadiontrap om maar weer fit te worden. Nou, die beelden hebben blijkbaar indruk gemaakt op het bestuur van PSV, want de club overweegt serieus om de boezemvriend van Ibi uit zijn lijden te verlossen. En dat moeten ze nou net niet doen. Hij was altijd het ‘mindere broertje van’, en dan is hij nu ook nog eens zo uit vorm dat hij zijn kunsten bij Jong Ajax moet vertonen. Het is jammer van zo’n talent, maar een club als PSV kan hij op het moment echt niet aan.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV denkt serieus aan Aissati.

 1. Paul Postuma

  Maar als hij wel in vorm is kan hij wel degelijk iets beteken voor welke club dan ook in de eredivisie.
  Laat maar komen.

    /   Reply  / 
 2. Judus

  Hou op asjeblieft…welke meerwaarde heeft hij??? Heeft werkelijk NIETS laten zien bij de club waar hij zo nodig naartoe moest….. Nee, lekker weglaten en laten verpieterene rgens…datz al ‘m leren. Hoogmoed komt voor de val!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>