Belachelijke roddel over Ibi.

Af en toe lees je een berichtje en dan twijfel je over de juistheid. Met name bij Engelse tabloids is dat het geval. Soms lees je ook een berichtje waar je zo hard om moet lachen dat je het toch gewoon even blogt. Dit bijvoorbeeld: Engelse media melden dat Afellay ontevreden is over zijn speeltijd bij Barça en dat hij daarom deze zomer naar Liverpool wil. Die zouden vervolgens ook nog maar 3 miljoen hoeven te betalen omdat ze zijn negatieve attitude bij Barça ook wel zat zijn.

Ja hoor, Ibi speelt bij zijn droomclub tussen de twee beste middenvelders ter wereld, krijgt vrijwel elke wedstrijd speeltijd en heeft zelfs al een keer 90 minuten gemaakt, en dan zou hij ontevreden zijn. Ondertussen kan hij geen woorden vinden om te beschrijven hoe geweldig hij het heeft in Spanje en hoe goed hij wel niet is opgevangen, terwijl ook zijn medespelers lovend over hem zijn. Dit is dan ook bij voorbaat al de belachelijkste roddel van 2011.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Belachelijke roddel over Ibi.

 1. rob!

  Ze moeten hem anders nog wel heel veel uitleggen in het veld.Wat een blamage-beelden zeg…

    /   Reply  / 
  1. Marc

   Waar heb jij het over?

     /   Reply  / 
   1. Luke

    Rob! heeft het over een satirisch filmpje uit Spanje waar een voice over een gesprek nabootst tussen een aantal Barca spelers en Afellay.

    Blijkbaar neemt hij dat voor waar aan.
    En blijkbaar mogen van rob! spelers niet met elkaar praten voordat een wedstrijd begint.

      /   Reply  / 
 2. kadiek

  blamage-beelden …op het hele www bestaat dit woord niet !!!dus hou je praatjes maar voor je

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>