Ibi nu al razend populair.

Als voetballiefhebber zorg je natuurlijk dat je zoveel mogelijk wedstrijden van Barcelona ziet. Dat was al zo toen Ibi daar nog niet speelde maar nu is er des te meer reden om te kijken. Gisteren kreeg Ibi (bij een 4-1 voorsprong) weer 10 minuten de kans en daarin viel mij iets op.

Ik dacht dat ik mijn geluid niet goed had ingesteld maar wat blijkt: die jongen is gewoon mateloos populair daar! Bij elk balcontact veerde het publiek op, en bij zijn rushes en splijtende passes die hij gisteren had kreeg hij een ovationeel applaus. Daarnaast lees ik nu net op onze homepage dat zijn shirt ook nog eens gretig aftrek vindt. En dat is toch leuk om te zien; dan voel je je er natuurlijk ook wel snel thuis.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ibi nu al razend populair.

 1. ander oog

  Ibi speelde sterk gisteren. Met zijn houding (wat een verschil met Bojan) zal hij regelmatig spelen. Voorspellingen dat hij de volgende ster wordt op het middenveld van Barcelona worden na elke wedstrijd waarschijnlijker. Afellay lijkt er klaar voor. Cocu kan trots zijn op het ventje dat hij in 2004 bij de hand heeft genomen.

    /   Reply  / 
 2. mickpsvfan

  Ibi speelde zeer sterk en ik denk gewoon dat hij het gaat redden bij Barcá

  ik gun het hem ook hij is zo begaafd met de bal

  SUPERRRR!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>