Ibi lijkt al aardig geïntegreerd.

Uit het oog is bij PSV niet uit het hart. En gelukkig ook niet bij Sport1, want die hebben een mooi filmpje gemaakt met de belangrijkste acties van Afellay in de wedstrijd van zaterdag. Daar mocht hij de laatste tien minuten meedoen en kreeg aardig wat ballen. Echt hoogstaand is het allemaal niet, maar hij lijkt toch aardig mee te kunnen in het systeem, hij beheerst zelfs het een keer raken. Maar zoals de commentator al zegt: het is wel een verschil of je met een keer raken Amrabat of Messi bereikt. Zie hier het filmpje.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ibi lijkt al aardig geïntegreerd.

  1. Ron

    Wat is het verschil dan? Het gaat juist om de speler die Messi (of Amrabat) aanspeelt.
    En weer komt zijn zwakte in een paar minuten in beeld. hij loopt met de bal, waardoor het spel vertraagd werd (kijk maar naar de actie waar de kans van Messi uit voor komt) en later balverlies op de 16 meter…. Kan ie dit x niet zeggen dat het aan de verdediging ligt, want die knapten het voor hem op. Maar goed, 9 minuutjes en een x 9 secondjes zeggen niet alles

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>