Ibi voelt zich kind van de opleiding.

Als je op een prettige manier vertrekt bij je club dan kan je daarna je wederzijdse liefde tonen in de media. Laten we ondanks zijn gemiste bekerwedstrijd dit toch maar zien als een prettig afscheid en dus was Ibi liefdevol. De middenvelder begon bij de Eindhovenaren in de D1 en eindigde als aanvoerder van het eerste. “Dat is toch prachtig? Veertien jaar heb ik voor de club gespeeld, ik heb alle selecties doorlopen. Ik heb zo veel aan deze club te danken.”

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>