Afellay heeft afkoopsom van 100 miljoen.

Kijk, bij Barcelona weten ze wél wat ze moeten met afkoopsommen. Gewoon een speler kopen voor een paar miljoen, en dan meteen een afkoopsom in het contract zetten van 100 miljoen euro. Wat trouwens nog niet eens zo gek veel blijkt, want Messi, Villa, Xavi en Iniesta zijn voor meer dan 200 miljoen op te pikken. Wat dan trouwens nog weer niets is vergeleken met C. Ronaldo en Kaka, die kosten maar liefst 1 miljard. Er zijn dagen dat je het niet op zak hebt.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afellay heeft afkoopsom van 100 miljoen.

  1. Meersche Helden

    wat een handel, nooit meer een club die hem kan of wil betalen, gevolg, Messi, Iniesta, Xavi, Affelay natuurlijk en al die andere sterren blijven 10 jaar bij Barca tot hun contract afloopt en ze met voetballen stoppen. Je verdient er dus geen hol mee aan transfergelden.
    Elk jaar nog 50 miljoen euro aan inkomsten voor de CL-finale halen, voor 40 miljoen aan transfers in de zomer en toch nog een lening van 150 miljoen euro bij de bank om de salarissen te kunnen betalen? En nu heeft Barca pas met een betalende shirtsponsor? wat een financieel beleid daar bij Barca, maar de UEFA doet niks, schande!Dit maakt het voetbal kapot!
    over Ibrahim, veel succes daar jongen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>