Afellay tekent voor 4,5 jaar bij Barca.

Ibi is aangekomen in Barcelona en dat is de media niet ontgaan. Nadat hij een gesprek heeft gehad met Guardiola is hij nu bezig met zijn (vijf-uur-durende!) medische keuring. Die hij uiteraard zal doorstaan omdat hij gisteren niet tegen Roda heeft gespeeld (grapje).

Hij zal rugnummer 20 krijgen en zal een contract tekenen voor maar liefst 4,5 jaar. En dan moet hij gaan concurreren met twee genomineerden voor de titel ‘wereldvoetballer van het jaar’. Eitje. En kijk hem eens gelukkig zijn, dat gun je hem toch!

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afellay tekent voor 4,5 jaar bij Barca.

  1. Bouke

    Ben benieuwd hoe goed zijn Spaans (of Catalaans) nu is. Tot nu toe geen Spaanstalige interviews gezien, maar dat mag je na een maand misschien ook niet verwachten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>