Corona ziet het wel

Jesus Corona heeft een erg drukke zomer voor de boeg. De Mexicaan die in de belangstelling zou staan van PSV moet met de nationale ploeg aan de bak. Er zijn deze zomer twee toernooien waar de speler van FC Twente aan mee wil doen: de Copa América en de Gold Cup, twee toernooien die zich laten vergelijken met een EK. Corona heeft er zin in.

“Mijn gedachten zijn voor honderd procent bij Mexico”, zegt Corona in gesprek met de Mexicaanse krant Tiempo Real. “Natuurlijk is het voor mij een droom om de overstap te maken naar een topclub, maar de tijd zal het leren. Het pad dat ik ben ingeslagen door naar FC Twente te verhuizen zet ik ook graag voort. Ik ben blij met mijn ontwikkeling en ik hoop dat ik deze lijn door kan trekken.”

De vleugelspeler is door bondscoach Miguel Herrera geselecteerd voor de wedstrijden op de Copa America. Of hij ook mee mag naar de Gold Cup is nog de vraag. “De bondscoach heeft mij vanaf het begin vertrouwen gegeven en dat kan ik ontzettend waarderen. Van kleins af aan droomde ik al van het nationale team, dus mijn vakantie komt later wel.”

De kans dat Corona goedkoper wordt, lijkt klein. Mocht PSV serieuze interesse voor hem hebben dan is het verstandig nú zaken te doen. Bij goede prestaties van Corona op de Copa América en de Gold Cup zullen vele clubs hem in willen lijven. En FC Twente wacht handenwrijvend af.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>