Jetro Willems lichtpuntje bij nederlaag Oranje.

Jetro Willems kostte afgelopen zomer nog geen 1 miljoen euro. Het leek een aankoop waarmee Brands wilde aangeven dat hij ook nog wel spelers kon halen die niet elke supporter had kunnen bedenken. En wat een gouden zet is het gebleken. Door de blessure van Pieters kreeg hij al snel de kans, die hij met twee handen greep. Enfin, het verhaal is bekend, gisteren stond hij als jongste speler op het EK in de basis van het Nederlands elftal. Ongelooflijk als je ziet hoeveel enorme stappen deze jongen heeft moeten maken.

Maar wat deed hij het goed. Eerlijk is eerlijk: er stond geen boeiende rechtsbuiten bij de Denen, maar ook aanvallend had Willems nog wat in de melk te brokkelen. Hij was zelfs verantwoordelijk voor het eerste schot van Oranje. Het is ongelooflijk hoe relaxed en tegelijk stoer dit ventje is. Het zou eigenlijk doodzonde zijn als Pieters niet verkocht wordt, want we hebben met afstand de twee beste Nederlandse linksbacks in huis. Jammer dat er niet eentje aan de rechterkant kan spelen, dat zou alle verdedigende problemen bij PSV oplossen. Overigens vind ik Willems in potentie drie klassen beter dan Pieters, wat u?

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Jetro Willems lichtpuntje bij nederlaag Oranje.

 1. Meersche Helden

  Hij liet alleen Rommedahl 10 keer lopen…

    /   Reply  / 
 2. PSVFanF

  Ben benieuwd hoe hij het tegen duitsland en portugal gaat doen met Müller en Nani, spelers van echte wereldklasse.

    /   Reply  / 
 3. fan van jetro

  Meersche Helden: Naar welek wedstrijd heb je gekeken. Ik zat in het stadion en zag Rommedahl niet 10 keer lopen. Wat ik wel zag is dat Rommedahl na de wedstrijd meteen naar hem ging om hem de hand te schuden en te omhelzen en maakte een p[raatje met hem.

    /   Reply  / 
  1. Meersche Helden

   Ik heb de wedstrijd op TV gezien, dus met diverse camera’s en herhalingen. Ik geef toe dat hij het best leuk doet voor zijn leeftijd, maar dat hoort niet te gelden. Op dit niveau komt hij nog echt tekort.

     /   Reply  / 
 4. Dsjhslavxjw

  Over 2 jaar op het WK is hij de beste verdediger ter wereld. Als hij niet binnen 2 jaar voor het grote geld gaat tenminste…

    /   Reply  / 
 5. Paul

  o ja die lekkere Jetro,,twente had hem destijds ook gescout maar vonden hem niet goed genoeg.Net als stroatman enz enz.Wat voor hondenkoppen bij twente noemen zich daar scouts

    /   Reply  / 
 6. Paul

  ik heb nog 3 kanjers van talenten gezien,ik noem geen namen want ik ben geen scout.

    /   Reply  / 
  1. COEN .

   klopt jij bent een van de grote blogbevuilers zieke gek !!

     /   Reply  / 
 7. michael

  Iemand die Coen heet is een faggot.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>