Van Raaij in de clinch met Van Bommel.

Verrassend, het interview dat Harry van Raaij afnam bij Mark van Bommel. Blijkbaar was er niet naar de middenvelder gecommuniceerd dat het zou worden uitgezonden op 040 tv, waar eerstgenoemde wekelijks een praatje maakt over het voetbal van PSV. En dus klapte Mark uit de school door te vertellen dat hij inderdaad tegen Marcel Brands had gezegd niet naar PSV zou komen als Van Gaal trainer wordt. Verder beaamde van Bommel dat zijn naam gescandeerd werd omdat ze hem liever wilden dan van Gaal, en zo stookte hij het vuurtje nog eens lekker op. Onbewust natuurlijk, want als hij had geweten dat het uitgezonden werd had hij zich toch wat vager uitgedrukt (hoewel het een vrij directe jongen is).

Gevolg is dat zijn zaakwaarnemer namens Mark even heeft uitgehaald naar Van Raaij: “Ik weet niet of we boos moeten zijn of dat we medelijden met die man moeten hebben. Van Raaij heeft alle wetten van fatsoen overtreden. Hij hoeft voorlopig niet meer te bellen. Dit is not done. Als je iets opneemt en uitzendt, moet je dat vooraf melden.”

Op zich wel logisch, al heeft Van Raaij het over ‘dat wilden we weten’ en ‘nu weet in ieder geval heel Eindhoven het’, waarop Van Bommel alleen maar lachend instemt. Overigens heeft Van Raaij zijn excuses vanmorgen aangeboden aan Van Bommel, en dus lijkt ons interne (of juist externe) relletje hiermee wel afgedaan. Zouden ze in andere steden nog wel een voorbeeld aan kunnen nemen…

 

5 minuten met Harry van Raaij -17- 13-02-2012 from 040TV.nl on Vimeo.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Van Raaij in de clinch met Van Bommel.

 1. Hahaha

  Die ouwe gek moeten ze bij PSV beter in de gaten houden voordat er dalijk nog meer op straat komt. Maar je kan toch niet boos worden op deze man ik bedoel moet je hem daar nou zien zitten hij kan goed volgende maand de pijp uit zijn.

    /   Reply  / 
  1. Marc

   nou nou een beetje minder mag ook wel.
   PSV heeft veel aan deze man te danken, het was niet handig om niet aan te geven datie in de uitzending kwam maar het was ook geen nieuws volgens mij dat de heren niet door één deur meer konden
   Wel vermakelijk! jammer dat Marc z’n gezicht niet te zien was durens het intervieuw, denk datie van oor tot oor zat te glimmen

     /   Reply  / 
 2. noortuk

  misschien wel bewust niks gezegd door van raaij…wie het weet mag het zeggen . doe dan maar volgend jaar mark van bommel en advocaat als coach

    /   Reply  / 
 3. Rob

  Dat enthousiasme voor van Bommel begrijp ik niet. Hij verwijt van Gaal in feite dat PSV tweede keus is, terwijl dat voor hem blijkbaar niet anders is. Eind vorig jaar beweerde hij immers dat de optie om nog een jaar door te gaan bij Milan, wat hem betreft ook nog open is.
  Cocu wordt door velen als een toekomstig trainer van PSV gezien. Wat hij ervan vindt lijkt mij veel interessanter.

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Ik denk dat wel relevant is dat PSV voor V. Gaal tweede keus is boven Ajax (waar hij niet veel meer kan verdienen, geen sportieve verbetering momenteel), waar Van Bommel veel meer kan verdienen en op veel hoger niveau kan spelen in Milan.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>