KNVB wil Strootman schorsen… uiteraard!

Dit was natuurlijk te verwachten: hoewel alle betrokken partijen er van overtuigd waren dat Strootman vrijgesproken zou worden heeft de KNVB weer anders besloten. Na de shitload aan kritiek aan het adres van Blom vonden ze in Zeist natuurlijk dat ze die schandalige scheidsrechter moesten beschermen. Gevolg: twee wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Niet dramatisch, omdat hij thuis tegen Heracles mist, maar principieel gezien móét PSV dit aanvechten, zoals Rutten al aangaf. Dat hebben ze dan gelukkig ook gedaan, ze zijn niet akkoord gegaan. Dan maar drie duels, KNVB? Het is één grote corrupte bende daar.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “KNVB wil Strootman schorsen… uiteraard!

 1. Chris

  Ik snap niet dat men zich hier zo over opwindt; de scheidsrechter staat volledig in zijn recht volgens het reglement. Kevin kan gewoon een hele zware blessure veroorzaken en als dat was gebeurd, waren 4 wedstrijden ineens niet genoeg geweest. Jammer voor PSV en de wedstrijd, maar dit was gewoon een te gewaagde tackle.
  PSV had het overwicht ook met tien man gewoon moeten houden en niet zo moeten inzakken. Ajax speelde tegen Feyenoord ook beter met 10 dan met 11…

    /   Reply  / 
 2. john

  Terecht rood, veel te wild inkomen. Maar Fred staat zo onder druk dat hij helemaal gek werd. Luuk de Jong had ook zo z’n enkel kunnen breken.
  En dat hysterische gedrag van De Stroot; vorig jaar kreeg Douglas hier 6 wedstrijden voor.
  Dus niet mekkeren over 1 wedstrijdje schorsing.

  Als je goed kijkt kun je zien dat de overtreding te grof was.

    /   Reply  / 
 3. robert

  ongelooflijk dat hier nog over gesproken word is helemaal geen opzet in het spel was gewoon even te laat geel was genoeg geweest maar zelfs met 10 man kunnen de 12 van twente niet eens winnen zegt genoeg toch!!!!

    /   Reply  / 
  1. Kris

   O en dat kan vorig seizoen PSV wel, terwijl die bijna de hele competitie tegen 10 man heeft gevoetbalt? Vandaar dat PSV vorig seizoen kampioen geworden is. Blom was niet voor Twente, maar gaf een rode kaart waar hij rood voor mocht geven. Hoe vaak heeft PSV vorig jaar wel niet dat voordeel gehad? Bovendien had Toivonen al 3 gele kaarten mogen krijgen en dus een rode, maar daar hoor ik jou niet over.

     /   Reply  / 
   1. Jona

    Toivonen had twee gele kaarten moeten hebben, waarvan de tweede pas in de 89ste minuut. Die was dus volledig irrelevant geweest, bovendien was Ola toch al niet opvallend aan het voetballen. Vorig jaar hebben we af en toe geluk gehad, maar op cruciale momenten (De Graafschap-uit, Engelaar rood wegens praten, 0-0 en Feyenoord-uit, Engelaar rood na niet eens een overtreding, 3-1) heeft ons dat gewoon het kampioenschap gekost. Niet dat ik daar alles op wil aanvoeren maar dat effent zeker de positieve momenten wel weg. Want of we nou thuis tegen 11 of 10 van Excelsior spelen maakt mij echt geen hol uit.

      /   Reply  / 
 4. robert

  en tja dat het terecht zou zijn zou ik ook zeggen als ik een jood was

    /   Reply  / 
 5. Rob Roy

  Als je de beelden goed bekijkt is er eigenlijk weinig aan de hand. Een wat zware tackle, nou én, het is toch geen ouwe wijvenvoetbal? Die fluitist is wel eens vaker in de fout gegaan, daar is geen nieuws over te vertellen, maar dat die vieze boevenkliek in Zeist hem ook nog in bescherming neemt is in één woord belachelijk. Een gele kaart was in dit geval nog te zwaar bestraft geweest.

    /   Reply  / 
 6. ed apeldoorn

  rutten is een zielig figuur dit gebeurt gewoon in het voetbal als je daar niet tegen kunt moet je direct stoppen .en helemaal als je zegt als strootman geen rood had gekregen hadden wij gewonnen belachelijk dat weet je nooit .toen twente ging wisselen met fer en landzaad er in kwam er veel meer dreiging van twente ik denk zelf als die 2 van af het begin er in hadden gestaan had twente gewonnen dus rutten mondje dicht en snavelte toe

    /   Reply  / 
 7. HB

  Zoals bekend zijn er tijdens de bouw 2 doden en 14 gewonden gevallen. Ter nagedachtenis aan de slachtoffers heeft de Supportersvereniging PSV na afloop van de wedstrijd een grote bos bloemen achtergelaten in het uitvak van het stadion.

  PSV SUPPORTERS: pure klasse dank je namens de echte FCT supporters…

    /   Reply  / 
  1. Kris

   Als Fc Twente supporter wil ik maar 1 woord zeggen: Respect!!!

     /   Reply  / 
 8. ludo

  Bizar dat het PSV dat 3 jaar achterelkaar kampioen is gemaakt door de KNVB hier tegen in beroep gaat. Belachelijk. PSV het lievelingetje van de KNVB en de overtreding was nog gewoon donker geel ook!

    /   Reply  / 
  1. Stan

   Hou je bek hoezo psv lieveling van KNVB, was sowieso geen kaart, hij kwam ingegleden van de zijkant, niet van achter, en hoewel hij te laat was, het was geen kaart, zeker niet als je kijkt hoe Strootman voetbalt, altijd fair. Blom wou gewoon weer ff laten zien dat hij er was

     /   Reply  / 
   1. Kris

    Ik denk dat hij bedoelt dat PSV heel vaak tegen 10 man voetbalt omdat tegenpartijen vaak een rode kaart krijgen die niet terecht is, kijk maar naar vorig seizoen.
    In dit geval was een rode kaart wel terecht, want hij kwam vol tegen de enkel op. De Jong had er een goede blessure aan over kunnen houden. Hij had ook voor geel kunnen kiezen omdat Strootman normaal anders voetbalt, maar hij koos in dit geval voor rood.

      /   Reply  / 
 9. Ron

  Ach, PSV krijgt een keer enn rode kaart in hun nadeel en het is oorlog. Wat een calimero’s! Wees blij dat rutten nog wegkomt zonder schorsing! KNVB heeft PSV al vaak zat gematst….

    /   Reply  / 
 10. calimero

  PSV en Strootman moeten niet zeuren omdat, als je met een gestrekt been recht van voren inkomt op je tegenspeler en je raakt de enkel of het been van de tegenspeler is hier rood op zijn plaats, dus een veldverwijs, de mentaliteit van Strootman is goed, maar zijn spelregelkennis is beneden de maat, ook die van PSV
  Scheidsrechter Blom treft geen blaam, hij deed zijn werk goed.
  PSV moet niet proberen om zelf spelregels te creeren

    /   Reply  / 
 11. Ron

  Ach ja, dan zit het ze zogenaamd tegen en dan staan de blogs vol, en hangen ze stadions vol spandoeken. Zou je in de arena moeten doen… Of in de kuip… Spandoeken tégen een persoon (Fer).
  Maar nog geen wedstrijd later en het zit flink mee… Ipv een kaart voor Mertens’ (in Europa flikte hij ook een schwalbe maar dat terzijde) krijgt PSV een pingel , en 2 onterechte doelpunten..
  Wat krijg je dan voor reacties van fans hierro; we moeten niet bij alles op de scheids miepen!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>