Memphis Depay tekent bij tot 2014.

PSV wil weer een opleidingsclub worden, hoewel daar deze transferperiode nog helemaal niets van te merken is. Dan is het goed dat er af en toe nieuws naar buiten komt dat er een jeugdspeler langer aan de club verbonden blijft. Memphis Depay (17) is dit keer de gelukkige, hij tekent bij tot 2014. In de voorbereiding hebben we al het één en ander van hem kunnen zien, maar was hij nog niet van het niveau van de A-selectie. Nu heeft hij dus nog minstens drie jaar om wel op dat niveau te komen, vanuit Jong PSV.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>