Basisplaats Ibi en duels tussen Alex en Park.

Een vrij late tv-tip, maar Manchester – Chelsea is tot nu toe een spectaculair goede wedstrijd. Met aan Londense zijde Alex, die het lastig heeft met harde werker Park. Laatstgenoemde is toch een speler die bij ons groot is geworden, maar die eigenlijk niet veel wordt besproken onder Eindhovense supporters. En dat terwijl hij toch basisspeler is bij Manchester United. Als hij ooit nog terug wil keren dan zou ik dat toch toejuichen, helemaal als hij dit keer Hiddink meeneemt. Ook een aanrader: Shaktar – Barça, met in de basis Ibrahim Afellay, die niet veel aan de bal komt maar wel gevaarlijk as always is. Aan u de keuze.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>