Tekent Bakkali?

(foto: @zakabakkali)

Voor Zakaria Bakkali begon dit seizoen zo mooi: de jonge Belg maakte indruk tegen onder andere Zulte Waregem en AC Milan en al gauw werd voorspeld dat dit zijn seizoen zou worden. Daar leek het lange tijd op, maar de rechtsbuiten raakte geblesseerd. Na zijn blessure vond hij nooit zijn vorm van de eerste wedstrijden. PSV-FC Twente moest Bakkali zelfs vanaf de tribune bekijken.

Die verwijzing voedde zondag geruchten dat de 18-jarige Belg daarom niet wil bijtekenen in Eindhoven. Volgens technisch manager Marcel Brands is dat totale onzin. Het tegenovergestelde is juist gaande; Brands voerde reeds twee gesprekken met het jong talent.

Het zou ook wat zijn als Bakkali niet zou bijtekenen omdat hij één wedstrijd op de tribune zit. De Belg geldt al jaren als ‘het’ grote PSV-talent en loste die belofte begin dit seizoen meteen in met knappe goals en mooie acties. Maar na zijn blessure pakte Bakkali die vorm nooit op. Daarom moet hij dit seizoen alles geven en zich komend jaar definitief bewijzen. Eerst gauw die krabbel zetten!

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>