Matavz mogelijk naar Rubin Kazan

Vrijdag rondden veel Europese clubs de laatste transfers af, met als resultaat dat alleen Bentancourt PSV verliet. Maar mogelijk verlaat een tweede spits onze Lichtstad. Het Russische Rubin Kazan is namelijk erg geïnteresseerd in Tim Matavz. Bij een goed bod laat PSV de Sloveen gaan.

Waar de transfermarkt afgelopen vrijdag voor het grootste deel van Europa sloot, daar sluit die voor Rusland pas 27 februari. Een tussenpersoon van Rubin Kazan informeerde bij PSV om de spits te huren, maar dat ziet het bestuur niet zitten. Als de Russen met veel geld smijten, mag Matavz wel weg. (bron: ED)

Enig nadeel: mocht Matavz daadwerkelijk gaan, dan rest PSV om Alex Schalk mogelijk door te schuiven naar het eerste. Want PSV kan geen speler meer ‘halen’. Locadia zou dan de enige echte spitsoptie zijn. En die toonde afgelopen zondag weer eens aan moeilijk te kunnen scoren.

Mogelijk deze week meer Matavz-nieuws.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>