Bakkali blijft ‘gewoon’ PSV’er

(foto: @zakabakkali)

De kogel is door de kerk: Zakaria Bakkali blijft gewoon bij PSV. Dat liet hoofdcoach Philip Cocu vrijdag weten op de persconferentie voorafgaand aan PSV-AZ. De kans op speeltijd is voor de 17-jarige Belg minder geworden door de komst van Ruiz. Maar Cocu acht niets onmogelijk. 

Zo gaf de trainer aan dat Bakkali zich gewoon moet bewijzen en wie weet knokt-ie zich weer terug in de basis. Volgens Cocu is een verhuur niet nodig, omdat Bakkali pas 17 jaar is en nog veel kan leren. Spelen voor Jong PSV is geen optie. De rappe Belg speelde meer dan vijftien wedstrijden in het eerste elftal en mag daarom niet meer uitkomen voor de beloften.

Hoewel het restant van de competitie er voor Bakkali niet rooskleurig uitziet, lieten de ouders van de bijna 18-jarige Belg eerder deze week weten dat hij niet weg mag bij PSV. Goed nieuws dus.

Even een half jaar hard trainen en niet te veel mokken en dan volgend seizoen bewijzen hoe goed je kan voetballen, Zakaria. Want het spel van je eerste paar PSV-wedstrijden zagen we de afgelopen tijd niet. Maar dat je een uitzonderlijk talent bent, weet heel Nederland.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>