Matavz op de weg terug

PSV verlangt naar scorend vermogen en wellicht dat Tim Matavz daarvoor gaat zorgen. De 25-jarige Sloveen, die in november een knieblessure opliep, nadert zijn rentree. Dinsdag trainde de spits volledig mee met de A-selectie.Tijdens het trainingskamp op Gran Canaria deed Matavz al enkele oefeningen mee, maar dinsdag pas werd duidelijk dat de spits volledig hersteld is. Echter moeten we nog even op zijn rentree wachten. De lange Sloveen mist wedstrijdritme en verwacht in februari weer het veld te betreden.

Of Matavz daadwerkelijk voor een ommekeer zorgt, is nog maar de vraag. Waar Jürgen Locadia in de afgelopen zeven wedstrijden slechts drie keer scoorde, deed de Sloveen dat slechts twee keer in negen wedstrijden. Het is dus maar afwachten of Matavz sterker als ooit tevoren terugkeert, want de afgelopen jaren imponeerde hij nou ook niet bepaald. Maar goed, de wereld zijn de wonderen nog niet uit. We will see.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>