Ruiz donderdag officieel PSV’er

Voor één ieder die graag een PSV-shirt met de naam BRYAN achterop wil, nog even geduld hebben. De kersverse aankoop Ruiz wordt waarschijnlijk aanstaande donderdag gepresenteerd. Daarna mag hij zich eindelijk echt PSV’er noemen.

Het ED berichtte maandag dat Fulham en PSV de laatste formaliteiten afwikkelen. De Costa Ricaan ontbreekt daarom dinsdag bij de training op De Herdgang. Woensdag is de selectie vrij, waarna Ruiz donderdag zijn eerste training in het gezellige Brabant zal afwerken. Een nieuw avontuur. Want of Ruiz nou zo gelukkig werd van de Tukkers… De kans is groot dat de rappe aanvaller zondag al zijn debuut maakt in het rood-witte PSV-tenue. De club zet de komende dagen alles op alles om Ruiz’ werkvergunning op tijd in orde te hebben.

Bij deze alvast een voorproefje. Dat ze hem in Enschede maar vaak genoeg bekijken:

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>