Trainersnieuws

De transfermarkt voor spelers is gesloten, maar op het trainersfront is er genoeg beweging.

Guus Hiddink gaat (tijdelijk?) aan de slag bij Chelsea. De Achterhoeker spreekt zelf van een vriendendienst, maar met een multimiljonair aan het roer bij de Londense topclub zal er ook wel een hele vriendelijke vergoeding tegenover staan.

Zoals eerder gemeld heeft PSV een aantal kandidaten voor de opvolging van Huub Stevens. Maar Ronald Koeman is volgens zijn zaakwaarnemer nog niet benaderd. Fred Rutten van Schalke 04 lijkt daarom een serieuzere kandidaat te zijn.

De kans is groot dat Dwight Lodeweges het lopende seizoen afmaakt. Met nog 12 wedstrijden te gaan en gelet op de huidige vorm en resultaten lijkt dit ook logisch.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>