Selectie compleet, tijd voor rust.

Dit was ongetwijfeld de meeste hectische transferperiode in de 98-jarige geschiedenis van PSV. Inmiddels heeft niemand het meer over Dzsuzdsák, maar zijn we massaal fan geworden van Mertens. Ook Strootman en Wijnaldum geven nieuw elan aan PSV, terwijl Derijck zich als leider van de defensie heeft opgeworpen. Dan hebben we nog een potentiële topkeeper binnengehaald in Tyton, maar die brengt Rutten (wel heel erg) langzaam.

De laatste dagen heeft PSV nog afscheid genomen van wat overbodige spelers (Zeefuik en Bakkal), hoewel twee dure wisselspelers niet te slijten bleken (Engelaar en Ramos). Wel werd in de slotseconden nog de gewenste spits binnengehaald (Matavz) en werd met Bentancourt en Willems verder aan de toekomst gewerkt. Voor ons PSV-fans stuk voor stuk prachtige aankopen, hoewel we wel moeten beseffen dat dit zonder de hulp van de gemeente nooit mogelijk was geweest. Natuurlijk hebben we veel verdiend aan transfers, maar normaal gesproken was dit gewoon in het zwarte begrotingsgat gegooid. Met dank aan Eindhoven hebben we nu een elftal waar we kampioen mee móéten worden (zeker nu Twente zijn laatste sterkhouder, Ruiz, kwijt is omdat hij voor het geld van Fulham koos), en zelfs internationaal hoge ogen moeten kunnen gooien.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Selectie compleet, tijd voor rust.

 1. john

  PSV wordt echt geen kampioen. Met geld van de gemeente is dat ook niet te hopen. Neem een voorbeeld aan Feyenoord

    /   Reply  / 
  1. Jona

   We hebben juist voorkomen dat we een voorbeeld moesten nemen aan Feyenoord. Bovendien wilde Feyenoord 200 miljoen hebben voor een nieuwe Kuip. Da’s wel wat anders dan de VERKOOP van grond zoals PSV gedaan heeft. PSV heeft gewoon het Feyenoord-scenario voorkomen en doet de komende jaren weer vol mee.

     /   Reply  / 
 2. Jeruzalem

  Met dank aan Eindhoven hebben we nu een elftal waar we kampioen mee móéten worden (zeker nu Twente zijn laatste sterkhouder, Ruiz, kwijt is omdat hij voor het geld van Fulham koos)?

  Volgens mij ben je 1 club vergeten en die word gewoon WEER kampioen!
  Leuke aankopen maar voordat het een eenheid word ben je alweer 3 maanden verder!

    /   Reply  / 
 3. Jopie018

  Precies, een bij elkaar gekocht groepje miljonairs tot een team smeden kost tijd,veel tijd. En met Edwin Rutten voor de groep TE veel tijd! Hij gaat ongetwijfeld weer winterkampioen worden.
  De prijzen worden verdeeld in mei en dat is tussen Twente en Ajax.
  Want daar zit de echte voetbal know-how. Eens komt aan het leegroven van andere clubs een einde. Zelfs bij de FREO club.

    /   Reply  / 
 4. Sympho

  Psv heeft zich wel lekker populair gemaakt in Nederland afgelopen maanden.. (NOT!)
  Ik hoop dat ze op hun bek gaan. Echt.

    /   Reply  / 
 5. john

  Binnenkort ( eind okt.) tegen FC Twente. Wordt Fred en Eruk in gemaakt. Toivonen ( bah) krijgt zeker rood en ook zonder Ruiz pakt Twente de “lampen” Driesje dribbel te zelfzuchtig en de achterhoede te zwak. Tel uit je verlies.
  Door de paniek aankopen bij FC Utr. heeft Brands de markt verziekt.

  Gauw kopen anders zijn anderen ons voor dat was het motto.

  Weer geen titel. Angstige trainer.

    /   Reply  / 
 6. noortuk

  PSV heeft echt zakelijk en voetbalverstandig ingekocht…allemaal spelers die als ze maar een beetje progressie tonen hun geld zeker zullen vermeerderen…wat dat betreft petje af.ja de spelers zijn zeker een toegevoegde waarde voor het elftal maar aan de andere kant staan ze straks eigen talenten in de weg…zoals waarschijnlijk labyad en ik denk [mijn mening] als je bakkal gewoon laat spelen en m de tijd gunt dat hij ook uitgroeit tot een volwaardige speler en zo niet een topper maar dat zullen we straks zien bij feyenoord….zoals rutten wel vorig seizoen elke wedstrijd maar weer de kans gaf aan berg tot in den treure toe zo laat PSV zeefuik verhuren aan nec..die jongen heeft bij jong PSV echt wel wat moois laten zien maar krijgt bij PSV 1 de kans niet zoals berg die had…zulke beslissingen snap ik dan ook echt niet…wat als matavz volgende week iets breekt..?? dan is er alleen nog betancourt over en andere jong PSVspelers of a-1 spelers…voor de rest kan je zeggen wat je wilt maar deze selectie kan een hoop leuks brengen dit seizoen…gekocht of niet…op deze manier zijn er weer een aantal eredivisieclubs wijzer geworden kwa geld

    /   Reply  / 
  1. Sympho

   En Pisv op het eind van het seizoen weer een illusie armer.. lol

     /   Reply  / 
   1. noortuk

    lach niet te vroeg…zal wel ns een zure lach kunnen zijn…

      /   Reply  / 
 7. Sjors

  Het is te merken dat er redelijk wat mensen die geen PSV hart hebben op deze site komen. Waarom is dat jongens? Is je eigen club niet interessant genoeg?

  Al met al lees ik hier een hoop onzinnige speculaties. Feit is dat de aankopen het momenteel goed doen. Ook Ajax doet het zeer goed, ze krijgen steeds meer een team. Twente gaat door waar het de vorige seizoenen al mee bezig was en dat is goed voetballen. Samengevat dus een mooi affiche voor dit seizoen en het zal uiteraard weer spannend worden.

  En het soort opmerkingen over Toivonen zal wel weer rood krijgen gaan ook nergens over. Dat is van hetzelfde niveau als dat ik zou zeggen dat Jansen wel weer een vriend met zijn auto de vernielenis in zal rijden…………dat gaat ook nergens over.
  Getuigd eerder van jaloezie dan van echte kennis.

  Het is gewoon afwachten tot april/mei en dan zien we wel wie gewonnen heeft. Succes aan iedereen die van voetballen houdt.

    /   Reply  / 
  1. Sympho

   Jij vergelijkt Toivonen rood krijgen met dat Theo Janssen weer dronken over de schreef gaat? En vervolgens praat je over voetbvalkennis?? Laat me niet lachen.

   Grow up

     /   Reply  / 
   1. sjors

    Kerel,

    Dat is juist wat ik zeg……dat dat soort opmerking nergens over gaan.
    Hetgeen ik aangeeft is dat acties uit het verleden niets hoeven te zeggen over het heden.

    Als je dat niet uit mijn bericht kunt halen laat het dan maar zitten……..

    Maar kijk ook even naar je eigen stukje……….over grow up gesproken…………

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>