Meer nieuwe dan oude spelers in gewenste basis.

Een snelle rekensom leert dat met het invoegen van de nieuwe aanwinsten die zijn gehaald voor de basis er slechts vijf spelers van de ‘basis 2010/2011′ zullen blijven staan. Isaksson zal op den duur worden vervangen door Tyton, Derijck zal Marcelo verlossen, Strootman heeft Engelaar aan de kant gezet, Mertens volgt Dzsudzsák op, Matavz heeft de makkelijke taak Berg te doen vergeten en dankzij Wijnaldum is er geen plek meer voor Hutchinson.

Alleen Manolev (die toch serieuze concurrentie heeft van Tamata), Bouma, Pieters, Toivonen en Lens zijn nog redelijk zeker van hun basisplaats. Eerlijk is eerlijk, het werd tijd voor een revolutie, zo vonden ook de supporters, maar ik denk dat veel moeite toch bespaard had kunnen worden door gewoon Rutten met een miljoentje aan de kant te schuiven. Toch zijn we er met deze selectie zeker drie klassen op vooruitgegaan, áls Rutten natuurlijk de juiste spelers gaat opstellen.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Meer nieuwe dan oude spelers in gewenste basis.

 1. Nathan

  Ik hoop dat Hutchinson nog veel speelt. Leuke en goede speler!

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Vind het een heel goede bal-afpakker en verdeler, maar creatief is het heel beperkt. Zeker ten opzichte van Strootman.

     /   Reply  / 
 2. Dave

  Marcus Berg doen vergeten zal niet makkelijk zijn! Over 50 jaar spreken we nog over hij die alles miste.

    /   Reply  / 
 3. joris

  Manolev er uit Hutchinson op rechtsbank. Heeft ie vorig seizoen ook een paar keer gestaan. Dat gedraaf van Manolev levert weinig op. Het is eerder contra productief omdat ie Lens in de weg loopt. Met Wijnaldum op het middenveld is dat probleem al grotendeels opgevangen. Rest voor Manolev alleen het verdedigen en (ook) daar is de Bulgaar niet zo goed in. Dus…. Manolev er uit. Hutch er in op 2.

    /   Reply  / 
 4. Jopie018

  Malnolev moet er in blijven. Anders kunnen we maandagavond niet meer lachen met Gijpie. Haha als Edwin Rutten de juiste elf opstelt…. dat heeft ie nog nooit gedaan. Hij is kampioen van de winterstop. De prijzen worden in mei verdeeld.
  Volgend jaar maar weer subsidie bij de gemeente aanvragen.
  Loket 14 naast het WW loket.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>