Spelersnieuws

Panathinaikos ziet af van het aantrekken van Mike Zonneveld. PSV en de Griekse club konden het niet eens worden over de voorwaarden, en dus blijft de linkspoot in Eindhoven.

De liesblessure van Balázs Dzsudzsák valt mee. Waarschijnlijk kan hij zaterdag tegen NAC gewoon meedoen.

Ook het griepje van Danko Lazovic is grotendeels achter de rug. De Serviër geeft in een interview met AD/Sportwereld aan dat hij het liefst speelt in een tweespitsensysteem, maar dat hij zich schikt naar de wensen van de trainer. De vijfde titel op rij is volgens Lazovic nauwelijks nog haalbaar.

“We moeten niet meer praten over het kampioenschap. Dertien punten achterstand op AZ en tien op Ajax. Dat haal je normaal gesproken niet meer in. Daar moet je eerlijk in zijn. Eén club inhalen kan misschien nog wel, maar twee? Dat is te veel. Maar dat betekent niet dat we als ploeg niet moeten proberen de komende maanden zo veel mogelijk wedstrijden te winnen.”

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>