Wie stopt PSV ?


Het nieuwe voetbalseizoen staat weer op het punt te beginnen. Maandagochtend zal Huub Stevens zijn mannen voor het eerst onderwerpen aan een training, waarschijnlijk een conditieloop in de bossen rond De Herdgang. Zal PSV aankomende lente voor de vijfde achtereenvolgende keer de kampioenschaal omhoog houden, of gaat de titel een keer naar een andere club?

Elk jaar weer komen de 'voetbalkenners' met prognoses en elk jaar weer wordt volgens hen PSV geen kampioen. Wat dat betreft hoop ik maar dat ook dit jaar de gedoodverfde kampioen uit 020, 010, Alkmaar of Enschede komt. Toch zou ik m'n geld weer op de huidige landskampioen zetten.

Natuurlijk is het vertrek van Gomes en Farfan een behoorlijke aderlating, maar daar tegenover staan prima aanwinsten zoals Rodriguez, Amrabat en Pieters. Daarnaast is de selectie van vorig jaar nagenoeg compleet gebleven en hebben de 'jonkies' ook eens geproefd aan de zoete smaak van de landstitel.

Ook schat ik de trainerscapaciteiten van Huub Stevens hoger in dan die van Ronald Koeman en Sjef Vergoossen. De Limburger heeft in Duitsland laten zien wat hij waard is en met zijn PSV-hart zit het ook wel goed.

Kortom, we hebben een betere selectie en een betere trainer dan vorig seizoen. De concurrentie moet toch van goede huizen komen om PSV van haar 22e landstitel af te houden.


zie ook:
Tóch een Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verdediging compleet
Voetballersvrouwen in komkommertijd

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

22 Reacties // Reageer

22 thoughts on “Wie stopt PSV ?

 1. Marijn

  Twente(A)

    /   Reply  / 
 2. hehe

  wie niet stopt ze niet

    /   Reply  / 
 3. RBC

  Zie Feyenoord, AZ, Twente en Heerenveen niet in staat de hegemonie van PSV te doorbreken. Ajax kan dat in aanvallend opzicht wel, maar die hebben nog steeds geen goede verdedigers gekocht. Zolang dat niet gebeurd word het een saaie competitie die door de lampjes wordt gewonnen.

    /   Reply  / 
 4. langejan

  Selectie beter als vorig seizoen ?
  Dit geeft te denken. Alleen het verlies van Gomes zal zeker te merken zijn. Of is die nieuwe keeper een aantal maal beter ? Dat zie ik niet zitten.

    /   Reply  / 
 5. Helmonds J00dje

  Moeilijk te zeggen, het zal zeker weer tussen 040 en 020 gaan, Ajax heeft een ijzersterke voorhoede maar daarentegen een magere defensie.
  PSV heeft een uitgebalanceerd team in alle linies met redelijk tot goede spelers maar het vertrek van Gomes zal zich echt wel wreken.
  Denk dat toch Ajax het ditmaal word met veel moeite.

    /   Reply  / 
 6. Max

  Voorspelling volgend seizoen…

  PSV
  FC Twente
  Ajax
  Feyenoord
  SC Heerenveen
  AZ
  NEC
  NAC
  Vitesse

    /   Reply  / 
 7. Steffen

  Euhh wie stopt PSV?? Nou PSV stopt zichzelf, door de verkoop van farfan en vooral Gomez. Gomez is de enige reden dat PSV kampioen is geworden vorig seizoen, hij hielt bijna elke wedstrijd zijn doel met prachtige reddingen schoon en de rest van het team speelde dramatisch maar bleek toch nog in staat om 1 goaltje te maken. Tevens was de concurrentie heel erg zwak, maar Ajax en Feyenoord hebben toto nu toe een aantal aardige aankopen gedaan en zijn ook nog niet klaar hiermee zo lijkt het. Met het halen van een 3e keeper van Manchester City wordt het er niet echt beter op. Amrabat is vervanger van Farfan, die is flink een stuk minder. Ook de capaciteiten van Stevens zijn niet geweldig, zijn aanpak levert hem in Duitsland wel wat op maar in Nederland heeft hij nog nooit kunnen overtuigen als toptrainer. Wel is hij heel sterk in het mislopen van het kampioenschap… ;) Ik denk dat PSV een heel zwaar jaar tegemoet gaat! Maar ja na 4 kampioenschappen op rij is dat geen schande.

    /   Reply  / 
 8. Disc

  Ik denk dat het zal gaan tussen PSV/ Ajakkes en FC Twente (de laatste schat ik zeer hoor in, maar goed ff afwachten maar)

    /   Reply  / 
 9. aks

  Door de verkoop van Farfan en Comes, geeft PSV de andere clubs een kans om weer eens kampioen te worden.
  Anders wordt het zo eentonig in Nederland.

    /   Reply  / 
 10. martin

  ik denk ook dat om psv , ajax , twente gaat wie er kampioen word spannend dus

    /   Reply  / 
 11. SkirMisch

  PSV is die weg zelf ingegaan.. Het is wel heel makkelijk te zeggen dat PSV weer kampioen word, maar de rest zit ook niet stil.. En aan alles komt een eind..

  Daarbij moet je PSV nooit uitkafferen, het is altijd een saai team geweest maar ze draaien wel altijd een constant seizoen.. Het enige nadeel dit seizoen zal zijn is dat Gomez niet meer onder de lat staat.. En zoals iedereen wel weet, heeft hij regelmatig punten gepakt in wedstrijden… Je doet het met z’n elven maar hij heeft ook op beslissende momenten alles schoon gehouden.. En ik denk dat elke psv’er het daar wel mee eens is.. Ben ook bang, dat isaksson niet kan tippen aan de gomez.. Die houd ze ballen tegen, maar is niet net dat extratje meer als een Gomez..

    /   Reply  / 
 12. SkirMisch

  @disc..

  Denk je dit ook na het vertrek van Rutten, El Ahmadi en Engelaar.??

  Toen Engelaar geblesseerd was stortte Twente ook half in, bij zijn terugkomst begon het weer als een malloot te draaien..

    /   Reply  / 
 13. leon Feyenoord in het hart.

  Gelukkig houd niemand rekening met mijn club.Lekker hoor zo`n positie in de underdog.

    /   Reply  / 
 14. Ronald

  @ Skirmisch

  Twente draaide in het begin van die fase wat minder, maar dat hebben ze later uitstekend opgepakt..

  Neem de wedstrijd tegen Heerenveen hele goede wedstrijd en Engelaar speelde niet mee

    /   Reply  / 
 15. Feyenoord lachertje

  @Leon: Ja, het zal Feyenoord wel weer worden, zoals ze dat elk seizoen roepen in Rotterdam, tot er een paar wedstrijden gespeeld zijn!

    /   Reply  / 
 16. Helmonds J00dje

  @ Leon

  Helaas voor het Legioen telt Feijenoord al jaren niet meer mee voor titel-kandidaat.
  De spelers brengen te weinig, ook als is het een Makaay die klasse heeft. Het hele team moet goed draaien om kampioen te worden. Feijenoord is voortaan goed voor subtop maar dat komt vooral door de concurrentie die slim inkoopt enz.

    /   Reply  / 
 17. aks

  Ajax heeft te veel goede spelers geen team
  Feyenoord Kwaliteits arm.
  Heerenveen te veel goede spelers verkocht
  Als ik een gok mag doen dan wordt PSV weer kampioen, Twente tweede en Groningen derde

    /   Reply  / 
 18. hennie

  Ajax stopt dit jaar PSV , de aanval en het middenveld zijn superieur aan welke ploeg in Nederland dan ook tevens zal Ajax zich nog versterken met 2 verdedigers.

    /   Reply  / 
 19. Melissa (psv supporter)

  PSV wordt gewoon weer kampioen.
  En 4x op ry zyn wy weer de beste van

  nederland en terecht.

  Ajaxes laat al jaren NIKS zien.

  Gr uit de VOETBALHOOFDSTAD EINDHOVEN

    /   Reply  / 
 20. hennie

  De eerste 2 keer was terecht onder Hiddink de jaren erna voert factor geluk de boventoon en mede dank zij Gomes , de concurentie zit dit jaar niet stil en PSV zal het moeilijker krijgen dan ooit , ik denk dat PSV dit jaar om de tweede of derde plaats gaat strijden.

    /   Reply  / 
 21. martin

  hey aks ik ben het wel gedeeltelijk met je eens ik denk dat het om psv en twente gaat aankomend seizoen hoe wel ik hoop dat het twente word gr vak p twente

    /   Reply  / 
 22. matn

  vast en zeker jullie eigen lampje reker.
  9 miljoen meer of minder van jullie eigen reker de meeste hinder

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>