Gomes terug naar Brazilië

Heurelho Gomes gaat deze week een paar dagen naar zijn geboorteland Brazilië om zijn familie te bezoeken. De lange doelman PSV heeft in tegenstelling tot meer dan de helft van de PSV-selectie geen interlandverplichting, maar kan een weekje vakantie goed gebruiken om de accu weer op te laden. Ook Gomes' landgenoot Jonathan Reis reist af naar het Zuid-Amerikaanse land. Alles bij elkaar zijn zo'n 15 spelers vertrokken voor interlands of andere verplichtingen, dus voor kiekjes en handtekeningen-jagers: rond 18 oktober zullen de meeste PSV'ers zich weer op de Herdgang melden.

zie ook: Hugo Borst: 'PSV titelkandidaat nummer 1'

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gomes terug naar Brazilië

  1. PSV TVW

    ik schrok al, dacht even dat de beste doelman van de competitie (misschien wel ter wereld eerlijk gezegd, of iig beter dan Dida) terug ergens in Brazilie ging voetballen. opgelucht adem halen dus

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>