Gomes denkt stiekem weer aan record

Na de 1-0 van gisteren avond tegen Vitesse en de 1-3 bij Roda JC – Feyenoord is PSV de enige ploeg die dit seizoen nog geen doelpunt hoefde te incasseren in de Eredivisie. Als dat zo doorgaat zullen de statistici de boeken binnenkort wel weer uit de kast halen. Vooral Heurelho Gomes zal zijn doel in de komende wedstrijden schoon willen houden om weer een aanval te doen op het begeerde record.

Dit record staat al vanaf 1971 op naam van Ajax-doelman Heinz Stuy die 1082 minuten zijn doel schoon hield. Gomes kwam al drie keer dichtbij; In zijn eerste seizoen bij PSV hield hij achtereenvolgend 971 minuten en 817 minuten zijn doel in de competitie schoon. Vorig jaar hield hij een keer 956 minuten 'de 0'.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gomes denkt stiekem weer aan record

  1. ray

    tog ook leuk voor timmmer .. vorig jaar hield hij hooguit 5 minuten zn doel schoon, dit jaar ligt dat anders

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>