Danko Lazovic mist scherpte

Net als Oranje moest ook Servië zaterdagavond een EK-kwalificatie duel afleggen. De Serven speelde in Belgrado tegen Finland maar wisten het thuisvoordeel niet om te zetten in winst. Beide ploegen kwamen niet tot scoren, terwijl de Serven toch behoorlijk wat kansen kregen. Ook de nieuwe aanwinst van PSV Danko Lazovic wist een paar opgelegde kansen niet om te zetten in doelpunten.

In Eindhoven heeft ie er geluk al wel twee ingedouwd, ik ben benieuwd of hij er dit seizoen, net als een aantal illustere voorgangers, 30 of meer gaat scoren … of ben ik dan een beetje té optimistisch?!

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>