Hele rits onbekende talenten krijgt de kans.

Van VI: PSV geeft vier buitenlandse beloftes de kans zich te manifesteren. De Paraguayaanse aanvaller Jorge Salinas is een van de nieuwe gezichten. De achttienjarige Salinas speelt sinds 2009 in Slowakije voor AS Trencín, club van Tcheu La Ling. Aurelian Chitu (19) is een andere kandidaat om bij PSV een contract te krijgen. De Roemeense linksbuiten is afkomstig van de voetbalschool van Gheorge Hagi. Zijn komst werd al eerder gemeld.

Ook de middenvelder Sal Jobarteh meldt zich deze week in Eindhoven voor een stage. De zeventienjarige Zweed speelt in eigen land bij AIK Solna. De Kroatische middenvelder Miro Slavica (19), afkomstig van NK Medjimurje, krijgt ook de kans zich te bewijzen.

Ik weet het niet hoor, er vlogen mij wel heel veel (club)namen om de oren waar ik nog nooit van gehoord had. Bovendien zijn ze allemaal rond de 18 jaar, en ik vrees dat PSV toch iets jonger moet zoeken. Ik bedoel: als je 19 bent en je speelt bij NK Medjimurje, zou je dan ons verder kunnen helpen in de Champions League? Ik denk dat dit geen succesvolle strategie gaat worden. Eerst onze jeugd bekijken, Fred!

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>