Wordt Ernest Faber het nieuwe hoofd opleidingen?

Als het aan de jeugdtrainers van PSV ligt, wordt Ernest Faber de opvolger van Wiljan Vloet als hoofd opleidingen. Faber tegenover de Telegraaf: “Ik heb binnenkort een onderhoud met de directie. Die afspraak was al voor het vertrek van Vloet gepland, want mijn contract loopt af, maar het zou kunnen dat de functie ter sprake komt.”

Over de invulling van die functie: “Er moet zo snel mogelijk een nieuwe man worden aangesteld en ik sta er zeker voor open. Het is een baan waarvoor ik mijn ambities als zelfstandig trainer wil bijstellen. Natuurlijk heb ik bepaalde wensen, maar ik denk dat het wel bij me past in deze fase van mijn loopbaan.” Het zou dan ook vreemd zijn als deze baan aan zijn neus voorbij gaat. Ik denk dat Faber hier ook wel goed tot zijn recht komt. Vanuit zijn positie nou (bij de A1-junioren) is het ook een logische stap.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wordt Ernest Faber het nieuwe hoofd opleidingen?

  1. ikke

    zou heel een heel goede zet zijn voor de psv jeugd afdeling. Zeer integere man en heeft hele goeie gedachtes over de jeugdopleiding…. Hoop dat hij het zelf ook wilt…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>