Humor: Klusjesmannen in het Philips Stadion.

Wie gisteren ‘De gekste dag’ heeft gezien op tv heeft vast net als ik hard moeten lachen om het item ‘de klusjesmannen’. Voor Serious Request hebben de heren  ook een keer de kleedkamers in het Philips Stadion schoongemaakt. Echt vleiend voor PSV was het niet, maar grappig des te meer. Check hier de beelden:

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>