PSV.nl weer beste website.

Voor het derde jaar op rij is www.psv.nl verkozen tot beste Website van het Jaar. Wat wel opvallend is aangezien VI.nl beste sportwebsite is geworden. Dat is alsof je wel het beste team ter wereld hebt maar niet van Europa. Maar eerlijk is eerlijk, het is een prima site: hij wordt snel met relevante inhoud geupdate en er staat weinig rotzooi op, meer heb je niet nodig.

Wat je verder hebt aan zo’n uitverkiezing is maar de vraag, maar i.c.m. de ruime koppositie van PSV en Jong PSV én het feit dat we het beste veld hebben van de Eredivisie moet er toch gezegd worden dat we aardig bezig zijn.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV.nl weer beste website.

  1. ander oog

    Jona, PSV.nl is de beste sportsite. VI is de meest populaire sportsite. Populair hoeft niet altijd de beste te zijn en beste is niet altijd de populairste. Als ik dan mag kiezen liever de beste.

    Volgens mij was PSV in 1 van de vorige edities naast beste sportsite ook beste site. Dat is dit jaar een financiele site geworden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>