Jack van Gelder: ‘Gomes is een aansteller’

Soms vraag ik me af waarom ik zondagavond überhaupt nog afstem op het programma Studio Voetbal. Een presentator die nog nooit op een voetbalveld heeft gestaan neemt samen met een betweterige journalist en een halfgeslaagde ex-voetballer de week door. Het zijn de ingrediënten voor een uur gelul, waarbij de een nog harder schreeuwt dan de ander.

Je weet dus dat je een hoop gezever kunt verwachten, maar gisterenavond maakte Jack van Gelder het toch echt te bont. Hij legde zijn co-presentatoren en gast Aad de Mos voor dat Heurelho Gomes ster-allures heeft en zich de laatste tijd aanstellerig gedraagt. Als voorbeeld noemde hij het uitvallen van Gomes in de wedstrijd tegen Fiorentina. 'Misschien was hij zo gefrustreerd over dat doelpunt, dat hij een blessure voorwendde', aldus Mister AFC.

Ja hoor, natuurlijk! De meest bezielde PSV'er gaat er bij het eerste beste tegendoelpunt het liefst meteen af. Misschien was hij wel bang om er nog meer om z'n oren te krijgen … of misschien wilde hij zich sparen voor de wedstrijd van zondagmiddag… of misschien wilde hij eens een keer alleen onder de douche … of misschien lul je uit je dikke nek Van Gelder!

meer: Gomes | Eredivisie


Best bekeken 2008:
FILMPJE: Ruud neemt 'm ineens op de slof, prachtig!

Best bekeken 2007:
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

32 Reacties // Reageer

32 thoughts on “Jack van Gelder: ‘Gomes is een aansteller’

 1. Helmonds J00dje

  Ik vind dat Jackie toch wel een beetje gelijk heeft over het gedrag van de heer Gomes want de laatste tijd begint hij irritante trekjes te vertonen van toneelspelen en matennaaierij.

  En trouwens, als het alleen maar kramp was kon hij gewoon doorspelen en niet als een stervende zwaan op een brancardje het veld afgedragen worden, dat vond ik een misselijkmakende vertoning als je weet dat ie gewoon weer tegen Heracles in de basis stond.

    /   Reply  / 
 2. Arno

  We zijn met zijn allen zo blij dat de samenvattingen weer naar de NOS gaan. Ik vraag me af waarom. Ik heb genoten van De Wedstrijden op Talpa, eindelijk eens aandacht voor alle clubs ipv die ziekelijke drang om het een uur lang over Ajax te hebben.

  Bij RTL4 laten ze al zien hoe het niet moet en het zal straks bij de NOS alleen maar erger worden. Jack met zijn Ajax pyama wordt weer het voetbalgeweten van Nederland, gecondoleerd.

    /   Reply  / 
 3. piedo

  Ik zeg: Van Gelder is een Jood

    /   Reply  / 
 4. Erik

  Jullie zijn kk leiers want gomes is ook een jank GAY Echt een vuile kaarten naaiede kanker homo!

    /   Reply  / 
 5. Arno

  Kijk, ons Helmonds Joodje is blij met Sjaak van Gelder. Het Joodje zit blij te verkondigen dat Gomes een matennaaier en een aansteller is. Uiteraard niet onderbouwt maar het gaat om de soundbite…

    /   Reply  / 
 6. jurgen

  vanwaar die agressie erik, moeilijke jeugd gehad?

  Gomes is een van de beste keepers op de wereld, alleen steld hij zich soms wat aan. Als hij dat af leerd is het alleen maar positief

    /   Reply  / 
 7. Koef

  Van Gelder hekelde het voorafgaan aan de wedstrijd hoog boven de doellat uit springen van Gomes. Dikkie weet niet dat Gomes zo vroeger thuis trainde om later … volleyballer te kunnen worden! Hij werd keeper en hield dat springen erin. Beetje jammer dus. En Erik, kloteschoppers als Heitinga horen niet op de velden thuis. En jij niet op dit forum.

    /   Reply  / 
 8. ziegezagge

  De rest van Nederland is gewoon strontjaloers op PSV… prachtig om te zien, die frustratie. Vanaf de zijlijn is het als verliezer natuurlijk prettig om te kunnen gaan zeiken als Gomes in z’n zak wordt getrapt door Heitinga of met een fikse krampaanval het veld af gaat. Wat hadden ze graag gezien dat Gomes een tijd niet had kunnen spelen! Stelletje onsportieve zieligerds.

  Gomes is een wereldkeeper én bovenal een wereldvent!

    /   Reply  / 
 9. Helmonds J00dje

  Weet iemand wat een soundbite is?

    /   Reply  / 
 10. Dennis

  Eerlijk is eerlijk, Jack van Gelder heeft wel gelijk. Neem naast het voorbeeld van afgelopen donderdag ook eens de wedstrijd tegen Ajax. Eerst janken om een gele kaart en vervolgens op de grond gaan liggen. Het is een erg goede keeper, maar een verschrikkelijke aansteller!

    /   Reply  / 
 11. ziegezagge

  Eérst wat er op het veld gebeurt, daarna pas Gomes zelf. Zo zit deze jongen in elkaar, dáárom gaf hij pas in tweede instantie toe aan de pijn. Om een gele kaart vragen is niet netjes, maar in je zak getrapt worden nog veel minder.

    /   Reply  / 
 12. Arno

  Stekelenburg mag zijn veters nog niet eens strikken……

  En nee, ik ben geen PSV supporter.

  En ja, ik weet wat een soundbite is. Dat jij het niet weet zegt des te meer over jou, beste Helmonder.

    /   Reply  / 
 13. Piet

  Van Gelder = Gefrustreerde Neus

    /   Reply  / 
 14. Bacchus

  Van Gelder: “Gomes is een aansteller”

  Gomes: “Van Gel… Wie!?”

    /   Reply  / 
 15. Willie Bartaal

  Meneer Erik ik citeer:”Jullie zijn kk leiers want gomes is ook een jank GAY Echt een vuile kaarten naaiede kanker homo!”

  Oeh, die komt van diep zeg…
  Hij raakt ons psv supporters echt alle ten ziele.

  maar beste oppervlakkige nepjood. Niet te veel wenen omdat jullie ‘kijk ons eens beursgenoteerde clubje’ er weer geen kont van snapt. Maar toch nog veel succes in Europa volgend jaar, kijk zo ben ik dan ook weer. Achja je zult het nodig hebben.

    /   Reply  / 
 16. Willie Bartaal

  en ontopic: kent iemand hier het geluidsfragment nog? Van Gelder die helemaal loussoe gaat als onze toen nog ajax vriend Patrick kluivert scoort.

  lijkt me getuigen van volbloed ajacied, en ja die moeten toch ergens hun opgekropte fustratie uiten..

    /   Reply  / 
 17. Willie Bartaal

  oh, en wat zullen ze graag die derde ster op hun hempjes willen..

    /   Reply  / 
 18. PSV ***

  Als het zo door gaat heeft PSV eerder *** op hun shirt dan Ajax

    /   Reply  / 
 19. Adrie

  Ja die verschrikkelijke Gomes. Vergelijk dat eens met de ideale schoonzoon Suaars, tevens swalbekoning, chanteerder van vorige club, matennaaier pur sang en slaander én schopper.
  Jack doe je ajaks bril eens af.

    /   Reply  / 
 20. jimm

  Als PSV over 14 dagen de titel pakt is het goed. Voor mij mogen ze zondag wel verliezen van FC Twente. Die moeten ook Europa in. PSV wint dan bij Vitesse. Eind goed al goed.

    /   Reply  / 
 21. davy

  erik vetttige kk mogolenkop jullie zijn gewoon jaloers op onze gomes!!!!!!!

    /   Reply  / 
 22. hans

  Inderdaad van Gelder is een rasechte Ajacied. Begint hij alweer jaloers te worden dat zijn club misschien weer niet kampioen wordt?
  Voetbal terug naar de NOS en gaat mister Ajax daar dan weg? Ik hoop het.

    /   Reply  / 
 23. ziegezagge

  @hans: de samenvattingen worden bij de NOS zonder analyses uitgezonden, dus meer dan iemand die de verschillende fragmenten aan elkaar lult is niet nodig. Meningen en Ajax-voorliefde zullen dus gelukkig beperkt blijven tot Van Gelder’s Studio Voetbal.

    /   Reply  / 
 24. hugo

  nou nou erik gaat wel lekker met jou om met
  die ziekte te gooien he.
  ik hoop dat jij die die ziekte snel krijgt.
  zoiets schrijf je toch niet.
  en psv word toch kampioen, en hoe ze het doen maakt niets uit. mafkees.

    /   Reply  / 
 25. Jack&coke

  wat een ongelofelijke knuppel die vent, hoe kun je het (hoe gekleurd je mening ook is) dit in je hoofd halen? Wat een stomme neus!

    /   Reply  / 
 26. eef

  wat kunnen sommige mensen zich hier belagelijk gedragen, jack moet gewoon een nieuwe euro/mastercard reclame inspreken, en verder niet zo zeuren.

  bij PSV heeft niemand gesproken over een zware blessure van gomes, het bleek ook gewoon mee te vallen, maar als het niet weet, neem je geen risico.
  oja jack, een seizoenskaart van ajax 600 euro, een shirt van ajax 89 euro
  maar jouw horen zeggen dat ajax weer geen kampioen word, onbetaalbaar

    /   Reply  / 
 27. Frits

  Dood-en doodziek wordt ik van mensen als van Gelder en Derksen. Deze gefrustreerde minkukels kunnen het gewoon niet hebben dat PSV alles wint. In de laatste 20 jaar 14 landtitels, in de laatste 5 jaar nummer 11 op de Europse ranglijst vlak achter Real Madrid. En maar blijven zeiken over laf voetbal, kampioen van de armoede, Afelley die altijd geblesseerd is, Gomes die zich aanstelt. Het begint belachelijk te worden. Het is in-en intriest dat geen respect voor PSV opgebracht kan worden. Zonder PSV zat Nederland nu op het Europese clubniveau van Noorwegen, Denemarken, Zweden, en kon geen Nederlandse ploeg meer deelnemen aan de voorronde Champions League. Bovendien zou het aantal Nederlandse deelnemers aan de Uefa Cup gedecimeerd zijn tot 2. PSV behaalt met minimale financiele middelen al jaren een bovenmatig resultaat. Al jaren vertrekken de beste spelers (van Bommel, Park, Alex, Cocu, Ooijer, Bouma, Lee, Vennegoor, Kone), al jaren roept de pers dat PSV nu echt afgewerkt is en dat Ajax of zelfs AZ of Feyenoord kampioen wordt, maar steeds weer komt PSV bovendrijven. In het begin van dit seizoen werden 16 bekende sportjournalisten gevraagd naar wie kampioen zou worden en niemand van hen zei PSV. Tottenham Hotspur en Fiorentina hebben het tienvoudige te besteden in vergelijking met PSV. Toch slaagt PSV erin deze ploegen met volwassen voetbal het vuur aan de schenen te leggen. Ajax heeft bovendien ook een veel hoger budget, maar kan PSV ondanks dat niet bijbenen. Het is heel simpel Jack AFC Ajax van Gelder kan het niet verkroppen dat zijn club nooit eens wint! Het is tijd dat deze man opstapt, het is een schande dat PSV zo behandelt wordt in Nederland. In het buitenland heeft PSV een enorm respect opgebouwd, in Nederland kan men dit helaas niet opbrengen!

    /   Reply  / 
 28. sidekicker

  Kijk eens in de spiegel, Jack.
  In dezelfde uitzending sta jij in het item over Jeu Sprengers met een raar oranje petje op.
  Welke sportjournalist gedraagt zich dan als een aansteller?

    /   Reply  / 
 29. Dennis

  Ik denk dat Jack van mannen houd en dat hij graag naar voetbal kijkt omdat hij graag de mannen ziet zweten

    /   Reply  / 
 30. Ilja Oblomov

  Het lijkt zijn schuld te zijn dat hij in zijn zak wordt getrapt… Zo gaan die dingen.. Afellay is zelf natuurlijk ook schuldig aan de hoeveelheid doodschoppen die hij krijgt, moet hij maar geen psv-shirt aandoen.. Ik geniet van de frustratie die zich boven de grote rivieren manifesteert en bereid me voor op een fantastisch feestje komende zondag waar Gomes voor het vierde jaar op rij de schaal in zijn handen zal houden!! Aansteller?? Fuck dat! Gomes is de beste keeper ter wereld (ok, in ieder geval op de Nederlandse velden) en hij maakt het verschil! Daarom wordt PSV kampioen en ik begrijp dat dat erg frustrerend moet zijn, met name voor Jack van Gelder…

    /   Reply  / 
 31. lol

  haha, ik dacht al, waarom allemaal van dat domme gepraat, nu kom k erachter, het is de psv blog, haha

    /   Reply  / 
 32. PSV LANDSKAMPIOEN

  domme gepraat van gefrustreerde joodjes ja haha frits een fantastische uitleg van hoe t de laatste jaren in mekaar steekt in nederland ik heb ook wel n keer gebaald van gomes hoor maar hij was de beste keeper van t seizoen en een geweldige vent … en als we r over aanstellers gaan hebben die lopen r overal rond alleen bij gomes wordt t allemaal aangedikt ach t is altijd wel wat psv is nu eenmaal de best club van nederland en kan me wel voorstellen dat als je clubje al jaren niks meer preseteert dat je gefrusteerd bent tja en die moet je af en toe kwijt haha

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>