Uitslag poll: komst verdedigers belangrijkste.

Of Timothy Derijck kwalitatief de speler is die de supporters van PSV wilden hebben is nog maar de vraag, maar in ieder geval is wel de positie waarin de grootste vraag naar versterking was ingevuld. Maar liefst 50% van de stemmers vond een centrale verdediger belangrijker dan een spits of een rechtsback. Marcel Brands dacht er dus hetzelfde over en heeft daar dus eindelijk naar gehandeld. De spitspositie lijkt nu de belangrijkste spot om in te vullen, en als we T. Slegers mogen geloven zal PSV binnenkort nog wel een poging doen om El Hamdaoui binnen te hengelen. Hopelijk niet tegen het bizarre salaris dat hij vraagt.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>