Nieuwe poll: Derijck in de basis?

Als je zegt: Timothy Derijck is gehaald voor de breedte, dan kun je concluderen dat we het goed hebben gedaan. Tenslotte is zijn voorganger, Maza, voor 3 miljoen verkocht en vroeg hij waarschijnlijk veel meer salaris. Dan hebben we dus een gelijkwaardige vervanger en 2,25 miljoen euro winst. Nog beter zou natuurlijk zijn als hij zich in de basis zou kunnen spelen. Nu zijn onze verdedigers niet van een dusdanig hoog niveau dat dat onmogelijk voor hem is. Logisch zou zijn dat hij zich gaat richten op de positie van de zwalkende Marcelo. Maar eerlijk is eerlijk: Derijck is ook nog geen wereldtop. Wat vinden jullie?

Timothy Derijck hoort in de basis van PSV thuis

Loading ... Loading ...

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>