Nieuwe poll: de zwakste positie.

Marcel Brands heeft aangegeven dat, hoewel we geen spits hebben en onze rechtsback keer op keer faalt, een centrale verdediger voor hem en Rutten de hoogste prioriteit heeft. Dat is zijn goed recht natuurlijk, maar niet per definitie juist. Wat vinden jullie? Moeten we het overige geld van financiële topjaar investeren in een centrale verdediger, een vervanger voor Manolev of een afmaker?

Waar is versterking het meest noodzakelijk?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe poll: de zwakste positie.

 1. Hahaha

  Een goede keeper is ook geen overbodige luxe.

    /   Reply  / 
 2. Hammer

  iedereen wil spits zijn alleen niemand wil verdediger zijn of keeper. Dus echt talenten achterin zijn moeilijk te vinden. goeie spitsen zijn overal te vinden zolang je maar je ogen open doet.

    /   Reply  / 
 3. wijnands hm

  IK denk dat het grootste deel van de selektie vervangen moet worden.Er zijn betere spelers weggegaan dan die nieuwe wat gekomen zijn.Te bedenken die WIJNALDUM wat stelt hij voor en hoe speelde hij bij Feyenoord was toch waardeloos en voor wie kwam hij in de plaats en die momenten voetballer Mertens en die strondman,nou heren ik vindt helaas de selektie er niet op beter geworden het is sterk achteruit gegaan .Helaas denk ik dat je met dit elftal geen kampioen wordt,jammer dat ik dit zegt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>