Nieuwe poll: El Hamdaoui als nieuwe spits?

Op basis van dit bericht mogen we concluderen dat PSV druk bezig is met het binnenhengelen van Mounir El Hamdaoui. De voor- en nadelen van deze jongen zijn vrij duidelijk. Wat voor hem spreekt is dat het natuurlijk een uitstekende spits is die zich al jaren bewijst, dat hij ervaren is en er dus meteen kan staan, en dat hij niet teveel hoeft te kosten gezien zijn situatie bij Ajax. Wat echter meegenomen moet worden is dat hij hoge salariseisen heeft, niet voor niets uit de gratie ligt bij Ajax en dat hij niet veel doorverkoopwaarde meer heeft. Wat vinden jullie: moet El Hamdaoui onze nieuwe spits worden?

El Hamdaoui als spits van PSV?

Loading ... Loading ...

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe poll: El Hamdaoui als nieuwe spits?

 1. wijnands hm

  EL HAMDAOUI vindt ik sowieso niet geschikt voor PSV.Het is een lastig kereltje en hij brengt ook veel onrust in de ploeg.met deze kwal erbij haalt psv veel problemen erbij.En het is geen meerwaarde voor de ploeg PSV.Deze speler past eerder bij een club in de JUPILER competitie maar niet in de eredivisie.

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Waarom wilt Rutten hem dan hebben?

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>