PSV-fans content met aankopen.

Uit de poll op deze site is gebleken dat een groot deel van het PSV-publiek de inspanningen van Brands en co. erg kan waarderen. Bijna 70% van de stemmers is van mening dat de drie ‘grote’ aankopen, Wijnaldum, Mertens en Strootman, PSV sterker maken. Qua individuele populariteit verschillen deze drie niet zoveel van elkaar. Acht procent acht deze spelers niet in staat om PSV te versterken, maar de ervaring leert dat veel van deze stemmers fan zijn van een andere club.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “PSV-fans content met aankopen.

 1. Jack Jonkers

  Ben heel content met de aankopen tot nu toe, maar vind wel dat er zeker nog een centale spits en centrale verdediger bij moet en het liefst nog een Keeper!!!

    /   Reply  / 
 2. Ron

  Koop gewoon een nieuw elftal.. Hoezo het real van nl!?

    /   Reply  / 
  1. Ander oog

   Grappig wanneer ajacieden zoals Ron PSV koopgedrag verwijten terwijl Ajax de afgelopen 10, 15 jaar meer uitgegeven hebben aan aankopen dan PSV.

   Pot verwijt de ketel Ron.

     /   Reply  / 
 3. Ron

  Nee ander oog, dat heb ik al lang aan de kaak gesteld.. Maar Ajax is de laatste jaren weer (meer) gaan opleiden… Je ontkomt niet aan aankopen doen en de laatste jaren is Ajax leeggekocht, zie vanaf periode vaart / Sneijder…
  Het was juist zo dat als Ajax kocht dat wij onze tegenstander verzwakten.. Kijk nu hoe utreg en het kansloze Feyenoord leeggekocht worden door PSV.

    /   Reply  / 
 4. Erwin

  Leeg gekocht? Beetje overdreven.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>